Corporate Refurbishment
Adelaide, South Australia


Hodgkison was engaged to undertake the workplace refurbishment for a large corporate communications hub in Adelaide. The project includes a workplace amenity and carpark upgrade as well as increased security and workplace compliance works.

Front of house reception areas, including a concierge and security office, are reinvigorated with a warm neutral palette, offset by indigenous artwork and glazing decals which capture the local dreamtime story.

Utility spaces and collaboration areas are co-located with tea points and integrated into workspaces, to provide alternative meeting areas. Defined by overhead timber structures and coloured acoustic baffles, the teapoint areas are visible across the floor.

The refurbished canteen provides various indoor and outdoor seating environments along with self-serve, café and staff kitchenette. Intimate spaces offer meeting and break away areas for individuals and small groups to gather and collaborate away from their work areas.