Temple Christian College
Mile End, South Australia


A new Student Learning Hub at Temple Christian College.

This project involved the conversion of an existing commercial tenancy split over three levels into a multi functional and flexible space for student interaction, learning, meeting and study. An education space to inspire and captivate.

A significant design challenge included the conversion of a heritage building, originally designed as a winery with high ceilings with exposed timber structure, into space for contemporary learning.  The split level nature of the space made access considerations challenging, resulting in the construction of a glass elevator in the student area and a platform lift in the administration space. The interior layout has been carefully designed to allow for large flexible spaces to be broken into smaller teaching spaces as required.